SISUSTUS- JA TILASUUNNITTELUA KAIKENLAISIIN YRITYSTEN TARPEISIIN. 

OTA YHTEYTTÄ NIIN SOVITAAN KARTOITUSKÄYNTI!

Hyvin toimivissa viihtyisissä tiloissa nauttii niin työntekijät kuin asiakkaatkin.

YRITYSTEN TOIMITILAT

Vietämme ison osan elämästämme työpaikalla, joten ei ole merkityksetöntä millaisessa tilassa me työskentelemme. Oikein suunnitellulla tilalla vaikutetaan merkittävästi jaksamiseen, vireystilaan, stressiin ym. asioihin, jotka vaikuttavat suoraan luovuuteen, tehokkuuteen ja tuottavuuteen. 

ETÄTYÖPISTEET

Yrityksen etu on tukea työntekoa myös etätyössä. Siksi olisikin hyvä, että yritys pitäisi huolen, että jokaisella etätyötä tekevällä työntekijällään olisi myös kotona asianmukainen ja hyvinvointia tukeva työpiste. 

ravintola

RAVINTOLAT

Ravintolaan tullaan nauttimaan paitsi hyvästä ruuasta, myös hyvästä tunnelmasta.  Hyvin suunnitellut tilat luovat ravintolaan juuri halutunlaisen tunnelman. Kun tilat on suunniteltu myös toiminnallisuus silmällä pitäen, on työntekijöiden mukava ja sujuva työskennellä. Tämä vaikuttaa suoraan palvelun jouhevuuteen. Kun työntekijän on hyvä olla, on hymy herkemmässä ja asiakkaat saavat myös positiivisen asiakaspalvelukokekemuksen.

KAHVILAT

”Tiedätkö jonkun viihtyisän kahvilan?”

Parhaaseen kahvilakokemukseen kuuluu aina hyvän tarjonnan lisäksi hyvä tunnelma. Suosituimmat kahvilat ovat niitä, joissa ihmiset ovat kokeneet jonkinlaisen elämyksen ja saaneet hyvää palvelua. 

MYYMÄLÄT

Myymäläsuunnittelun avulla tuetaan brändiä, sekä tuodaan myytävät tuotteet hyvin ja kauniisti esille.  Suunnittelulla ohjataan asiakasta myös kulkemaan ja toimimaan tilassa loogisesti ja halutulla lailla. Hyvin suunnitellussa myymälässä, myös myyjien on helppo palvella asiakkaitaan. 

YHTEYSTIEDOT

ANNA-MARI TUOMAINEN OY

Y-tunnus 3012606-9

050 911 9440 
anna-mari@tuntua.fi

Maasälväntie 14 E 107
00710 HELSINKI