SISUSTUSKONSULTAATIO PK-SEUTU

Viiden tunnin sisustuskonsultaatiossa voidaan miettiä ja suunnitella esimerkiksi jotain näistä:
 
–  Sisustuksen materiaali- ja värimaailma ja tehdä niistä moodboard
– Suunnitella tilan pohjaratkaisut
– Ratkaista jokin ongelma tilassa
– Suunnitella etätyöpiste
– Käydä yhdessä sisustusostoksilla
– Suunnitella pintamateriaalit
– Suunnitella yksinkertainen mittatilauskaluste
– Järjestellä yhdessä kotia

…..

Viisi tuntia voidaan käyttää joko kokonaan asiakkaan luona tai esimerkiksi kaksi tuntia asiakkaan luona ja kolme tuntia suunnitteluun. Tai mikä vaan parhaalta tuntuu.

Viidessä tunnissa kerkeää saamaan jo merkittävästi hyötyä!

Kysy lisää: 

anna-mari@tuntua.fi

050 911 9440

”En ole aikaisemmin käyttänyt sisustussuunnittelijaa ja Anna-Marin ehdottama sisustussuunnittelua kevyempi sisustuskonsultaatio sopi tilanteeseeni erinomaisesti. Kävimme yhdessä läpi mitä ongelmakohtia sisustuksessa on ja minkälaisia värejä/tunnelmaa asuntoon halusin.
Olin luopunut suurimmasta osasta vanhoja huonekaluja, joten kaipasin apua huonekalujen kokoon, sijoitteluun ja määrään uudessa kodissani, samoin kuin etätyöpisteen sijoitteluun.
Yhteistyö sujui loistavasti ja suunnitelma näytti juuri siltä mitä olin ajatellut. Anna-Marin luonteva suhtautuminen jo olemassa olevien tavaroiden sijoitteluun uusien joukkoon toimi hyvin.
Anna-Marin konsultaatio oli enemmän kuin osasin odottaa ja voin lämpimästi suositella hänen palvelujaan.” 
”Tutustuin Anna-Marin sisustuskonsultaatioon ja ajattelin, että juuri tuollaista sparrailua tarvitsen! Vaikka omia ideoita oli jo paljon, sain konsultaatiossa apua mm. uusien huonekalujen mittasuhteiden ja mattojen koon määrittelyssä. Huonekalut asettuivat luontevasti paikoilleen ja uskalsin tilata makuuhuoneeseen väliseinän, koska olimme yhdessä katsoneet sille tarkan paikan. Erityisen iloinen olen vihertävistä seinistä, jotka itse olisin maalannut paljon pliisumalla vaaleammalla sävyllä. Suunnittelun vuoksi en ole tehnyt epäonnistuneita heräteostoksia, vaan suunta on ollut koko ajan selkeä.”

”Konsultaatiossa ihastuttanut on se, että tämä on suunnitelma, jota voi toteuttaa myös pikkuhiljaa. Eli ei tarvitse heti olla tuhansia euroja taskussa, että nyt pannaan kaikki uusiksi kuten tv:n sisustusohjelmassa.”